Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ VICTORIA SECRET

Με τη σωστή γνώση μπορούμε να βελτιώσουμε άμεσα τη στρατηγική μας σε διάφορους τομείς της ομορφιάς.Οι άγγελοι της Victoria Secret θεωρούνται από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο!Είναι μια θαυμάσια πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές που μοιράστηκαν οι άγγελοι για όλες εσάς.


Marisa Miller, ένα από τα πιο διάσημα supermodels Secret της Victoria πιστεύει ακράδαντα ότι το απόλυτο μυστικό για να πάρει ένα σώμα τον θαυμασμό που του αξίζει είναι ο υγιεινός τρόπος ζωής.
Είναι θερμός υποστηρικτής της ιδέας ότι η άσκηση είναι μια αναγκαιότητα και προσπαθεί πάντα να κάνει άσκηση με μια ευέλικτη τακτική προπόνηση και να προετοιμάσει ένα υγιεινό σνακ εν κινήσει.

Miranda kerr επισης υποστηριζει τον υγιεινο τροπο ζωης.Οταν ρωτηθηκε για το μυστικο της εκεινη απαντησε οτι οι φυσικοι χυμοι και η σπιρουλινα ειναι δυο απο αυτα που την βοηθουν να διατηρησει το σωμα της.
Όταν πρόκειται για μακιγιάζ, τα VS άγγελοι έχουν μια μεγάλη ποικιλία από κόλπα που τους βοηθούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα Secret μοντέλα της Victoria, οι ψευτικες βλεφαρίδες είναι απαραίτητες ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα, δεδομένου ότι θα σας κάνει να φαίνεστε πιο ξύπνια και θα τονίσει την ομορφιά των ματιών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου